Dårlig tid ved salg = null penger i potten!

Hva jeg mener med dette?

Jo det skal jeg fortelle deg, alle vet at å selge noe kontra gi det bort er mer lønnsomt. Men så er det alt styret som fører med salg da! Man må ta bilder av alt, kommunisere med kjøper, lagre det som skal selges osv.

Og ja, det følger med litt jobb for å få inn penger, slik er jo hverdagen også. Vi går på jobb hver dag for å få lønn!

Jeg skal med dette innlegget gi ett lite tips om hvordan du kan ha litt system på det du selger og hvordan JEG velger å lagre det.

Lag ett system som fungerer for deg og familien.

Her i hus hadde jeg ett ledig hjørne i gangen hvor jeg har valgt å stable plastbokser oppå hverandre. Oppi disse boksene legger jeg klespakker jeg skal selge som er merket med finn kode slik at jeg vet hvilken pakke som tilhører hvilken annonse siden jeg veldig ofte har flere annonser liggende ute på Finn.no.

I hverdagen har jeg duk over disse boksene og vi har en kurv hvor vi samler papir søppel oppå denne stabelen. Dette fungerer supert for oss og jeg tenker ikke noe over at jeg har masse klær lagret for salg.

Vi har også ett ledig klesskap som vi lagrer andre ting som skal selges i ( sko, leker osv).

Andre tips kan være å ha en benk med oppbevaring under i gangen eller en annen plass hvor man lagre slike klespakker i, eller kanskje man har som oss ett ledig skap man kan ha ett system inni? Ledige hyller i boden? Sette bokser oppå skap om man har plass til det? Det er mange alternativer til lagring, man må bare bestemme seg seg for å ha EN PLASS TIL TING SOM SKAL SELGES for da har du oversikt hele tiden.

Har du flere plasser rundt om føles det slutt ut som rot og blir sannsynlig kastet ved neste opprydding?

Hvis det går ett år og ting ikke er solgt da, så gir jeg det bort til venner å kjente eller gir det vekk til uff, blåkors, erikshjelpen eller andre.

Håper dette var nyttige tips som kan gjøre at du også får solgt dine ting uten å miste tålmodigheten 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s