Kapsel garderobe omgjort til kapsel kjøleskap?

Jeg har aldri prøvd kapsel garderobe- kjøper egentlig sjelden klær for jeg har så mye, derfor prøver jeg å «bruke opp» her også, går favoritt buksa, får jeg finne ei ny favoritt bukse blant de jeg alt har.

Hva om vi lager ett kapsel system på kjøleskapet og fryseboksen?

Jeg har tømt både kjøleskap og fryseskuff under i dag. Og det skal få tine seg og vaskes grundig. I mellomtiden ligger alt lagret i ekstra fryser og kjøleskap i kjelleren. Jeg så jo fort når vi tømte at her var det mye jeg ikke har brukt på en stund og ideen om kapsel kjøleskap kom.

PÅ tide med en vask og litt opprydning i matforrådet.

Kapsel garderobe = kapsel kjøleskap

333 prinsippet, har max 33 plagg totalt i skapet av gangen , bytte hver 3 mnd.

Vi snur det, hva med max 33 varer i kjøl og frys ( 15 varer i hver + 3 ekstra valgfritt) og det skal tømmes og vaskes hver 3 mnd?

Varer som ikke inngår i dette er medisiner og andre viktige ting som må ha kjøl og ikke regnes som mat, samt drikkevarer (brus, øl osv som ofte ligger der selv om det ikke trenger fordi kald drikke er bedre en varm)

Lurer på om jeg skal prøve dette. Så det vil si at jeg må tenke meg nøye om når jeg hamstrer inn gode tilbud.

Jeg skal gjøre ett forsøk, det vil si at jeg kaster ikke brukelig mat for i minimere, men jeg kjøper ikke nytt før vi er under de 15 i hvert system.

Jeg holder dere oppdatert…….

Start 333 prosjekt kjøl/ frys du også sammen med meg da vel??

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s