Fredag- dag 2 i min Challenge.

Frokost

I dag forsvant resten av den gratis frokost blandingen.

Lunsj

Dagens matpakker- syltetøy på rista skiver + ett rundstykke og ett halv eple

Vi hadde også spaghetti rester igjen etter en middag for noen dager siden, dette ville snuppa ha i matboksen i dag. Ketchup fikk vi gratis i en takeaway pose en gang i tiden. Den siste halve avokadoen blir sendt med i dag. Og ett halv rundstykke i tilfelle spaghetti ikke metter nok.

Lunsjen til ho mor bestod av Chiagrøt med jordbærsaus, og stekte pølser,løk og squash.

Middag

Ungene ville ha risgrøt, men det hadde jeg ikke. Men jeg hadde ris, så da var det bare å hive seg rundt å lage den fra bunn av.

Viste du at du kan lage grøt av vanlig ris?
Ferdig grøt av basmatiris 🙂 Oppskrift : 3 dl ris, 4 dl vann. Dette kokes til vannet er nesten borte. Tilsett 3 dl melk og 3 dl fløte hvis du ikke har helmelk, da bruker du helmelk. La dette putre på middels varme. Når det har startet å tykne så tilsetter du 3 ts vaniljesukker og 1 ts salt. Begge deler er med på å gi «grøt» smaken. Rør i grøten med jevne mellomrom til den er så tykk som du vil ha den. Putretid avhenger av kjele og komfyrtype. Mellom 40 min og 1 time( kanskje litt over en time) tar det å få grøten ferdig. Oppskriften gir 4-5 porsjoner med ferdig grøt.

Kvelds

Guttungen reiste til en kamerat på overnatting, Snuppa skulle på avslutning med korpset sitt og mammaen på jobbfest. Så det ble grillpølser både på mor og barn til kvelds. Grillpølser hadde vi i frysa 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s