Torsdag- handledagen som ble hoppet over.

Jeg har startet min challenge og skal bruke opp maten vi har i en hel uke uten å få lov å kjøpe nytt. Første dag hr gått greit, litt lite frukt igjen som skal holde en hel uke til matpakker- men barna lider ingen nød av noen frukt frie dager heller.

Bilde til inspirasjon, denne matboksen er laget tidligere og viser hva man kan putte oppi som ett alternativ til brødmat.

Frokost

Jeg har frokostblanding som jeg har fått gratis på kupong stående i skapet til ungene. For å spare på pålegget har jeg valgt å la de få spise opp dette til den er tom. Normalt får de kanskje lov 1-3 ganger i uken. Selv spiser jeg aldri frokost før den heter lunsj.

Lunsj

Matpakker i dag ble rundstykker med kjøttpålegg som måtte brukes opp før det ble surt. Jeg laget minikjøleboks slik at pålegget skulle holde seg fresht.

Det ble ett halvt eple på minstemann og en halv avocado på eldste jenta. Matboksene kom nesten tomme hjem igjen- en bit rundstykke med servelat var alt som var igjen. Heldigvis. Ho mor i hus hadde ikke med seg lunsj på jobb for jeg skulle hjem å spise egentlig, men så måtte snuppa til legen og derfra til røntgen osv ( alt er fint med henne, med har tråkket over en fot som vil gjøre vondt en stund) så det ble økonomisk dessverre pølse hos Narvesen både på meg å henne etterhvert som vi satt å ventet. Flax for oss, så hadde de tilbud på alle pølser til kr 25 da om ikke annet. Anser dette som uforutsette utgifter og setter det over i ett annet budsjett.

Middag

Minsten skulle i bursdag og spiste der, jeg og snuppa orket ikke lage mat etter lange timer på sykehus, og vi hadde spist pølse i kiosken, så vi endte opp med peanøtter og film til middag hehe.

Kvelds

Minstemann var mett på pølser, kaker og godteri etter bursdagsfeiringen, snuppa ristet seg en brødskive og fikk syltetøy på den. Mammaen spiste ostepizza ( lavkarbo mat) til kvelds. Her fikk jeg brukt opp kylling rester og litt løk også.

Nå legger vi oss, og vi overlevde helt fint uten å ha vært i butikken i dag, og jeg som egentlig tenkte i går på Onsdag når jeg sjekket innholdet i kjøleskapet :

Her var det tomt nå, godt jeg skal handle i morgen!

Følg med på hvordan det går i morgen Fredag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s