En gratis tur ut med barna kom på 465 kroner.

Jeg ser igjen nytten av å være godt forberedt når det gjelder penger og pengebruken.

For en tur som var ment som en gratis tur for oss hvorav det var gratis inngang og gratis konsert kom allikevel på 465 kroner.

Hvordan??

Jo det kan jeg fortelle, at etter noen timer inne på området som var utstyrt med godis boder, karuseller, matboder, lekeboder osv, så blir både liten og stor fristet. Jeg selv intet unntak. Så det ble flere karusellturer på mor og barn til 50 kr/ pers, som er mye i seg selv pr.billett.

Pølser og brus måtte til og siden det var Lørdag, så snek det seg SVINEDYRT godteri seg med på kontobruken også.

Jeg hadde gjort ett forsøk på å planlegge!

Men det holdt ikke mål, for det var ikke planlagt godt nok. Ungene hadde med hver sin flaske med brus hjemmefra som jeg hadde helt over fra 1.5 liters flaske. Jeg selv hadde med nøtter og en bar. Vi tok med vafler og syltetøy som «mat».

Drikke til meg ble glemt, Ungene ble sultne og ville ha mat, ikke vafler! Brusen gikk tom, de var fortsatt tørste- men her ble det springvann på flaskene.

Jeg måtte kjøpe meg litt brus, det var jo Lørdag tross alt.

Jeg hadde tenkt at karuseller, det kan ungene bruke penger på selv. Problemet var at lillebror glemte lommeboka i bilen ( og det fristet ikke å gå 1 km tilbake til parkeringen for å hente den) så da ble det en tur på både mor og barn på mors regning.

Lørdagsgodt hadde vi ikke pakket med, så det ble kjøpt til tortur pris inne på området.

Så ja, nei- gratis tur. Nope, ble ikke det vettu.

Matpakke er i grunn enkelt å ta med, bruker man boks, kan man ha ett lite tynt kjøle element i bunn for kjølig mat hele dagen. Tips er å legge papir eller klut mellom mat og element siden dette avgir fuktighet.

Slik jeg burde gjort det!

Pakket med brus/drikke hjemme fra ( der var jeg jo flink, men glemte meg selv)

Pakket med snacks og godteri til både mor og barn ( ble vist bare til mor)

Pakket med litt mat i en matboks hjemmefra. ( er ikke vafler mat? nei sier mine barn)

Lagt barnas lommebøker i vesken vi skulle ha med ( så hadde ikke den blitt glemt i bilen)

Tatt med en plastduk ( disse benkene som står rundt er litt grisete noen ganger, men det ble glemt)

Ulempen med å ha med seg ting er at det blir litt å bære på, men jeg brukte ett stort handlenett og fikk plass til alt så jeg brukte dette som skulder veske.

Det hadde ihvertfall blitt mye billigere om jeg gjorde det slik.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s