Hahahaha jeg ler og humrer litt for meg selv!

Vi har vel alle vært utsatt for oppsøkende selgere? De er ganske irriterende, men noen ganger er det faktisk gøy å se de så engasjerte i starten og når du går sitter smilet klistret på for synskyld.

Jeg har nettopp vært på ei messe med slike utstillere rundt om. Som regel går jeg fordi og sier nei takk, men jeg ble stående å høre på en strømleverandør som jeg ville ha meg til å bytte. Jeg har full kontroll på hvilke leverandører jeg bruker og hva jeg betaler, så her var selgeren allerede på gyngende grunn, uten at jeg nevnte det.

Så jeg lot vedkommende holde på, og vi logget inn på mitt eksisterende selskap og sammenlignet mot deres selskap. Vedkommende endte opp med å si at avtalen jeg har er så bra at de ikke kan matche den hehe Jeg vet ikke hvem som smilte mest i den hallen akkurat da.

Full kontroll på strømutgiftene her i hus.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s