Jeg fortsetter med SFO utgiftene til barna etter 4.klasse.

De aller fleste SFO`R jeg vet om kan man gå i tilogmed 4 klasse. Når du starter i 5 klasse er det hjemme alene/andre løsninger som gjelder.

Så jeg tenkte jeg skulle fortsette med SFO utgifter på barna selv etter de MÅ slutte, men kun her hjemme i nettbanken vår.

Sånn blir det : 4. klassingen har sluttet i SFO og 2. klassingen har gått ned til 3 dager i uken, siden storesøster er hjemme de to andre dagene allikevel. Vi er veldig heldige å har ett søskenpar som fungerer kjempe bra sammen og trives i hverandres selskap. Så jeg er klar over at foreldre med søsken som krangler mye, kanskje har litt andre utfordringer på dette området.

Men ved å lage denne løsningen sparer vi 3000 kr i mnd. Denne sparingen går med til å betale ned ekstra på boliglånet har vi bestemt oss for. Så utgiftene våre er de samme, men de har byttet funksjon. Dermed vet vi at de ikke blir sløst vekk.

Forsatt samme sum til utgifter, men utgiftene har byttet litt plass.

Tipset her er altså……… lag en plan på hva du kan bruke de ekstra pengene du får til overs, enten barna har sluttet på sfo, du har sluttet å betale bidrag, fått mer lønn osv. Alle «tilovers» penger bør egentlig bare bytte utgifts plass ved at de betaler inn på gjeld eller settes på låste sparekontoer. Det dummeste er å tenke at endelig litt økonomisk frihet. Før du vet ordet av det er pengene sløst bort og du vet ikke engang hva de er blitt brukt på. Stol på meg- i have been there, done that!!

#sfo #4klasse #ungdommer #merpengerut #spare #personligøkonomi #gnierfrublogg #småvoksne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s